(B)logg

lördag 24 april 2010

Le-Mont-Saint-Michel - Reims

Åter en morgon med klarblå himmel. Vi hade läst på om St Malo där det skulle finnas mycket att titta på. Det blev svårt att hitta i trafiken och det slutade med att vi gav upp och körde vidare. Vi hittade en Lidl-butik med GPS:en men tyvärr skulle den öppna först den 28:e.

Eftersom resans mål var nått satte vi färden mot Luxemburg via Paris. GPS:en (Nokias kartor på mobilen) visade oss genom Paris centrum och vi såg Eiffeltornet och vi passerade hotell Ibiz där vi bodde för några år sedan. Trafiken var tät men flöt förvånansvärt bra.



Resan skulle gå via Reims men istället letade vi upp en liten ställplats långt utanför staden bland vinstockar för champagnetillverkning. Där stod en ensam husbil och vi blev glatt överraskade när vi upptäckte att den var svensk. Det visade sig vara ett svenskt par från Södertäljetrakten. Då hade vi rest flera hundra mil och endast tidigare träffat på tre svenska par från Säffle som hade följe. Vi fick en trevlig pratstund och vi önskade varann en fortsatt trevlig resa.

Inga kommentarer: